vineri, 26 aprilie 2013

Review: Balsam pentru ingrijirea mainilor si unghiilor Balea

Buna dimineata fetelor :* :*

Astazi sunt chiar matinala, desi nu m-am trezit chiar de placere :)

Ma gandeam ce postare sa scriu pentru astazi si mi-au picat ochii pe crema de maini de pe noptiera, am realizat ca o folosesc deja de ceva vreme asa ca ar cam fi timpul sa va impartasesc cateva cuvinte despre aceasta.

DSCF0179resize

Denumirea oficiala ar fi "balsam pentru ingrijirea mainilor si unghiilor" :)

Hmm... multe n-ar fi de zis :) Promite maini ingrijite si unghii puternice, calmarea pielii si hidratarea acesteia... dar... din punctul meu de vedere, hidratarea este mai mult una temporara decat de lunga durata, iar pentru unghii puternice?! nu stiu ce sa zic pentru ca am folosit mai multe tratamente in ultimul timp pentru acestea si nu stiu daca aceasta crema, chiar a avut un efect de spus in intarirea lor... De asemenea, promite ca se absoarbe rapid si chiar se intampla lucrul asta :) Mirosul este destul de finut, a musetel, bineinteles...

Cat despre lista cu ingrediente, here it is:

DSCF0183resize

Crema o am de ceva timp, cred ca a costat undeva in jur la 7ron, nu-mi mai amintesc exact; e destul de buna pentru strecurat in geanta si folosit la nevoie, dar nu mi-as mai cumpara-o - tubuletul are 125ml. Am intalnit creme de maini mult mai bune la acest pret :) Insa, nu renunt si-mi voi mai cumpara creme de maini de la Balea, mai ales ca unele chiar miros demential :D

Voi ati folosit aceasta crema de maini?! Ce impresie v-a lasat?!
Ce alte creme de maini imi recomandati?!

Va pup!!

joi, 25 aprilie 2013

Notd: Bright back at you

Hello girls!!

Astazi va prezint o manichiura pe care am purtat-o acum mai bine de o saptamana, pe cand aveam si eu unghiutele mari si frumoase... pentru ca, intre timp, mi le-am "ciuntit" :( erau prea tari si orice mica lovitura, mi le indoia...

Enfin... V-am spus ca ador aceasta oja de la Flormar (Andra, tare bine ai mai ales!! :* :*)

DSCF0188resize

DSCF0190resize

DSCF0192resize

DSCF0206resize

M-am indragostit si de oja de la Rimmel si am vazut pe net cateva swatch-uri tare dragute pentru ojele din aceeasi gama, dar din pacate, nu le-am gasit prin magazine :(

Btw, chiar se usuca repede, nu stiu daca chiar 60 de secunde, dar... e ok fata de alte oje :)

Va pup!!

miercuri, 24 aprilie 2013

mini-Review: Gel de dus Oriental Nights

Hello girls!! I'm back again with a short review :)

Cine n-a stiut pana acum, pe langa micile obsesii pentru bijuterii, pantofi sau oje, mai am inca una... MAI parfumata decat celelalte :D Ma refer la gelurile de dus :) si am realizat ca despre produsele de baie pe care le folosesc, v-am scris cel mai putin asa ca, lucrez la remedierea acestei probleme :)

Astazi a venit randul unui gel de dus, marca proprie Kaufland.

DSCF0206resize

Pai... in primul rand... 3,5lei pt 300ml de gel de dus cred ca e un super chilipir :D

Din pacate, insa, alegerea nu a fost in intregime a mea pentru ca n-am fost personal la shopping asa ca atunci cand prietenul meu mi-a expus posibilitatile, am ales la intamplare :) nu regret, dar din cate am mai citit pe ici, pe colo, unele au un miros si mai frumos decat acesta, dar bineinteles, parerile sunt impartite in functie de preferinte :)

Momentan il am pe acesta si chiar imi place :)

Mirosul este unul dulce, usor intepator, nu usuca pielea, iar mirosul ramane mai bine de 24 de ore pe corp ceea ce, din punctul meu de vedere, e mai mult decat ok; in definitiv, cu temperaturile de afara, poti ajunge sa faci 2 dusuri pe zi asa ca durata mirosului nu mai e chiar un factor definitoriu. Si chiar face spuma, dom'le :D 

Sper ca data viitoare sa ajung eu in Kaufland sa vad ce mai aleg :D

Voi ati incercat aceste geluri de dus?!

Va pup!! 



joi, 11 aprilie 2013

Paint it Blue! (4) + Stars from KKCenterHk

Buna dimineata, fetele mele dragi >:D<

Astazi avem o noua postare "Paint it Blue!", de data aceasta cu unghiutele mele :)

Am profitat de ocazie si am folosit stelutele argintii, dar si pe cele albastre primite de la KKCenterHk.

DSCF0209resize

Sunt 50 de bucati in fiecare punguta, iar pretul este de aprox. 4$. Cele albastre au 5mm, iar cele argintii 4mm. Cand te gandesti la marimile lor, in mod comparativ, nu ti se pare ca e diferenta prea mare, dar in realitate, chiar se observa, mai ales la aplicare - cele argintii se fixeaza mult mai bine pe suprafata unghiei mele.

DSCF0215resize

Ador sclipiriciul de la Flormar primit de la Andra (cred ca o sa-l vedeti in aproape toate manichiurile mele de aici incolo :D) asa ca l-am combinat cu un albastru de la Lady's pe care nu l-am folosit pana acum. De mare ajutor pentru aplicarea stelutelor mi-a fost si de data aceasta creionul cu mina moale de la Cupio.

DSCF0223resize

Si ia uitati ce mi-a iesit :)

DSCF0228resize

DSCF0231resize

Am realizat ca nu prea va pun poze si cu mana dreapta... mi-e destul de greu sa-i fac poze, dar de data aceasta am incercat; nu de alta, dar nu mai vroiam sa ma credeti pe cuvant ca-mi fac manichiura asa cum trebuie :P

page4resize

Din pacate, saptamana asta m-am suparat rau pe cuticulele mele (stiti ca promisesem ca nu le mai tai) si am bagat forfecuta in ele.... sunt urate :( dar eh... isi revin ele....

Ce spuneti, va place ce mi-a iesit?!


Sa nu uit!! Daca doriti sa va comandati ceva de pe KKCenterKh, puteti beneficia de o reducere de 10% pana la 31 ianuarie 2014 daca introduceti codul "coshuletzulcolorath"!!

miercuri, 10 aprilie 2013

Azi m-am indragostit de...


Nu-i asa ca sunt minunati?! ;;)

Ii puteti gasi aici.


mini-Review: Sare de baie DM

Buna, fetelor :* :*
N-am mai facut de ceva vreme un review asa ca o iau usurel cu unul mai micut :)

Citeam zilele trecute blogul Adinei si nimerisem un articol despre sarurile de baie de la DM. Ei nimereala, chiar imi luasem si eu un pliculet cu gandul sa vad ce e de capul lor :) Pacat insa ca review-ul Adinei mi-a lasat un "gust" usor amarui si aveam un pic de teama sa mai incerc plicul cel aveam eu acasa :)) Imi parea rau doar ca fix aroma pe care o aveam eu, nu se regasea printre cele alese de Adina.

A mea este cea mov, Pauza de respir se numeste :) Am ales-o pentru ca mi-a placut denumirea tare mult si m-am gandit ca, datorita culorii ambalajului si denumirii, este posibil sa fie cu levantica - preferata mea!

DSCF0178resize

Iar contrar asteptarilor, nu a fost rea deloc. Nu mi-a colorat apa urat sau intr-atat incat sa ma duca cu gandul la alte "minunatii" demne de scenarii din filmele de groaza :) Iar mirosul a fost placut, desi din plic parea a fi un pic prea puternic pentru gustul meu.

Mod de folosire: Puneti sarea de baie in apa calda, lasati sarea sa se dizolve. Temperatura optima este de 36-28 C, iar durata baii 10-20minute.

Ingrediente: Maris Sal, Magnesium Carbonate Hydroxide, Sodium Hexametaphosphate, Parfum, Jasminum Officinale Flower Extract, Prunus Armenciaca Kernel Oil, Tocopherol, Silica, CI 14720, CI 60730.

Un plic de 80g costa aprox. 4 lei :) Eu cred ca voi mai testa si alte arome :)

Voi ati folosit saruri de baie de la DM?! Ce impresie v-au facut?!




marți, 9 aprilie 2013

Provocarea Libris.ro

Libraria online Libris.ro te provoaca la concurs cu premii in valoare de 1.500 lei!!

Da da, ati auzit bine!! Un minunat concurs care-ti "scoate cartile din wishlist si ti le trimite acasa"!!!

Am primit si eu email-ul Loredanei Tudor in urma cu ceva timp si m-am gandit ca nu-mi strica deloc acest concurs, mai ales ca ma aflu in preajma ultimei sesiuni, licentei, dar si marilor examene ale vietii: baroul sau inm-ul... iar cartile (scumpe, de altfel!!) de care am foarte mare nevoie se numara printre cartile online de pe Libris. Iar daca, m-ar ajuta Cel de Sus si as castiga premiul cel mare, mi-as indeplini si o mica parte din visul meu de a-mi mari biblioteca personala si de a citi/descoperi noi scriitori, mai ales pe cei contemporani.


O sa am foarte mare nevoie de voi la urmatoarea postare si sper sa-mi fiti alaturi ca de fiecare data si sa ma ajutati!!

Multumesc si tineti-mi pumnii stransi!!

Paint in Blue! (3)

:* :*

Fetele care ma urmaresc stiu deja despre ce este vorba in aceasta postare...si cum eram datoare de cateva zile bune cu inca o postare de genul acesta, am zis sa nu mai aman si sa va arat din nou, niste unghiute albastre :)

De data aceasta nu sunt ale mele, ci ale unei cititoare care-mi este tare draga :) Ana-Maria Gurgu :)

909191_572034292826949_932677891_n

908372_572034296160282_1657549468_n

Ii multumesc tare mult ca ma sustine si mi-a trimis aceste pozici :)

Va pup

The ONE

Ploua acum...

Picaturi grele se preling pe fereastra intredeschisa si din cand in cand, cate un fulger sparge negrul insangerat al cerului in mii si mii de cioburi ascutite.

Stateam pe un scaun, langa fereastra, privind ploaia... Ridic alene o mana si incerc sa ating stropii de ploaie, insa sticla dura a geamului nu-mi permite nici macar sa le simt raceala...

Zambeam rece... Stiam ca plang... Plangeam de ore intregi si, acum nici nu mai simteam...

Cum se poate ca cea mai frumoasa zi din viata mea sa se transforme intr-un cosmar?!

Totul fusese perfect pana acum cateva ore...

Il gasisem pe EL...Da, pe EL - cel la care ravnesc toate fetele din lumea intreaga, pe cel ce ma completeaza pana si la cea mai mica si cea mai neinsemnata fraza sau fapta, pe EL - cel ce pare a fi mai degraba un magician, o fiinta extraterestra decat pamanteanul ce azi ar fi trebuit sa-si uneasca destinul cu al meu...

Planificasem ziua aceasta pana in cel mai mic detaliu, totul era asa cum visam de mica, iar EL facuse tot ce-i statuse in putinta ca eu sa ma simt ca o printesa la propria-mi nunta pentru ca si el, si eu, stiam ca vom face acest pas doar o data in viata...

Iar acum... TOTUL E RUINAT!!

Mana-mi stanga se plimba alene pe geam... Incercam sa sterg aburul ce se forma constant pe geam... inca speram... Privesc fix inelarul de la mana stanga... Doar cu el raman acum?!

Nu ma plang... e perfect... acum cum mi l-am dorit... finut, elegant, original, minunat... (si fie vorba intre noi, nici nu l-a "uscat" la buzunar asa ca l-am primit mai repede decat ma asteptam)

Stiti despre ce vorbesc?!

Despre The ONE!! Acel inel pe care il vezi pentru prima data si simti ca ti-a apartinut dintotdeauna, ca locul lui e pe inelarul tau, ca el e cel care ocupa liniile punctate din povestea iubirii voastre.

El este. Inelul cu perla.


Aveam un blog. Beauty, nails and stuff. Si intr-o zi, cu "ajutorul" unei competitii, am descoperit site-ul Cadourisiperle.ro. Mi-am facut un wishlist si am scris ca inelul acesta mi-a inspirat acel je ne sais quoi si ca, mai devreme sau mai tarziu, va fi al meu... Iar EL, el - cel care e mereu alaturi de mine si-si mai arunca din cand in cand un ochi pe blog, a vazut si a stiut ca el e cel ce trebuie sa mi-l ofere...

A fost minunat, mi-a dat o lacrima de fericire in momentul in care l-am vazut deschizand acea cutiuta albastra si mi-a oferit acest minunat cadou... si printre zambete calde, lacrimi de fericire, cuvinte murmurate, mi-a soptit ca daca imi doresc sa-mi unesc viata cu a lui, bijuteriile de mireasa mi le poate lua tot de pe acel site plin cu minunatii, ca sa ma asortez perfect - cercei cu perle finuti si poate si o bratara cu perle!!

Iar acum... totul e ruinat!!!

Am visat la o nunta in aer liber, iar acum ploua.... Da, stiu, e bine sa-ti ploua in ziua nuntii, dar eu ce ma fac acum?! :((

Si am ascultat prognoza meteo de atatea ori.... au zis ca va fi cea mai frumoasa zi de vara.... Si uite acum!! Ploua!!

Eu ce fac...?!

Minunata mea prietena virtuala

Heiiiiii girls!!!

Iar am lipsit cateva zile, dar de data aceasta revin cu o surpriza ;;) Stati pe aproape si veti vedea despre ce este vorba!!

Pana una-alta, haideti sa va arat de ce surpriza am avut eu parte astazi ;;) Bine, stiam ca urma sa primesc un coletel, dar nu-i stiam continutul :D

Multe dintre voi o cunoasteti deja pe Andra, dar poate nu stiti ca de ceva timp are si ea un coltisor al ei in care va arata nebuniile si micile obsesii ;;) http://andrakat.wordpress.com/ aici o gasiti :)

Pe Andra am cunoscut-o cand inca eram la inceput cu blogging-ul si ne-am imprietenit tare repede, am mai conversat si pe privat, iar dintr-una intr-alta, anul acesta i-am si promis c-o voi vizita :X :X Abia astept sa vad Iasi-ul si abia astept s-o cunosc pe ea :X :X

Si iar am deraiat de la subiect :D dar surpriza pe care am primit-o astazi vine de la Andra :X

Ia uitati ce minunatii mi-a trimis :X

DSCF0195resize

Le ador si abia astept sa le folosesc :X :X

Multumesc Andra!!

vineri, 5 aprilie 2013

10 Day "You" Challenge: one picture of yourself

Heiiii :* :*

Se pare ca am ajuns si la sfarsitul acestui tag-challenge...


Hmmm... am avut o problema aici :D pentru ca nu am stiut ce poza sa aleg :D vroiam ceva mai original, mai dragut, ceva ce n-ati vazut pana acum si cu siguranta nu o poza actuala pentru ca m-ati mai vazut pe ici pe colo :D

Asa ca am rascolit printre pozele mai vechi si... sa aleg sa o poza de cand eram mica-mica, adolescenta sau pustoaica de liceu?! :-??

Si pana la urma a iesit castigatoare..... poza din prima zi de scoala :X :D ;))



Amuzati-va acum ;))

Si sa purtam uniforma - o adoram :D si da, aveam pampoane in cap ;))

Va pup :* :* :*




joi, 4 aprilie 2013

10 Day "You" Challenge: 2 songs

Si uite asa ne apropiem de sfarsitul acestei provocari... Maine va fi ultima postare :) sa vedeti ce v-am pregatit ;)) :D


Pentru astazi trebuie sa aleg 2 melodii si pentru prima data de cand am inceput aceasta provocare, stiu exact ce sa aleg, desi numarul e atat de mic :) Da, am o multime de artisti preferati si o multime de melodii pe care le ascult iar si iar de un milion de ori... dar de 10 luni 2 saptamani si 5zile, am doua melodii pe care le ador si au fiecare dintre ele, o semnificatie aparte :)

Prima este:


Versurile au o semnificatie deosebita pentru mine...

Iar a doua este:


O alta melodie deosebita...

Daca v-as intreba care este melodia voastra preferata din acest moment, ce mi-ati raspunde?!

[Colaborare] Rainbow

Buna dimineata fetele mele dragi >:D<

Nu va era dor de-o colaboare cu Valentina?! ;;) Daca va aduceti aminte, am inceput in urma cu ceva timp o colaborare cu o oarecare tema "nerostita" de genul "match your nails with your makeup" sau ceva de genul :) ideea era sa facem ceva tematic si asortat :P

Eh, vazand vremea frumoasa, acum cateva zile, am zis "gata, o punem de-o postare!" si ca sa ne incadram perfect in atmosfera, am vrut sa fie ceva colorat :X dar uite ca socoteala de acasa nu prea s-a potrivit cu cea din targ asa ca postam intr-o zi innorata, ploioasa prin unele parti :(

DSCF0199resize

Dar asta'i viata si pana la urma, ne prinde bine un strop de culoare pe vremea asta,nu?! :P

Tema de astazi este Rainbow :X pt ca... sunt culori multe (ROGVAIV, daca va mai amintiti de lectiile de desen :P) si dupa ploaie, vine intotdeauna soarele, implicit curcubeul :P

Asa ca... am doua propuneri de manichiuri pentru voi: una mai putin reusita si una care mi-a placut atat de mult ca mi-am promis ca o voi repeta cu prima ocazie :X

DSCF0187resize

DSCF0189resize

Aceasta este cea mai putin reusita... pentru ca atunci cand am vrut sa fac poze, am realizat ca nu am imbinat frumos culorile si pe alocuri se mai observa ca am folosit o oja alba pentru baza :) ma intreb acum, daca as fi incercat sa conturez cu un pic de negru, care ar fi fost rezultatul?! :-??

Hmm... si acum urmatoarea manichiura, pe care am si scos-o azi un pic la purtat la facultate :)

DSCF0191resize

DSCF0194resize

Eh, ce spuneti, care va place?! Voi aveti vreo alta idee pentru o manichiura Rainbow?! ;;)

Nu uitati s-o vizitati si pe Valentina, a facut un machiaj superb :X

miercuri, 3 aprilie 2013

Povestea nemuritoare a perlelor

Si ne gasim din nou, aici, in coltisorul pe care l-am dedicat, noua, fetelor... in care vorbim (aproape) zilnic de cate in luna si in stele :) Sper ca reveniti si voi cu drag aici, macar cu la fel de mult drag pe cat va scriu eu...

Astazi vom vorbi despre cele mai bune prietene ale fetelor!! Hmm... dar stati putin... daca n-ar fi fost titlul, afirmatia mea anterioara ar fi fost destul de vaga,nu?!

Insa, nu stiu voi cum sunteti, dar prietenele mele cele mai bune sunt cu siguranta bijuteriile :X (bine, ocupa locul 2 in top dupa mama :D)

Si ce bijuterii pot fi mai speciale daca nu cele cu perle?! Minunatele, perfectele si totodata imperfectele perle?! Aceste mici miracole ale naturii ce, cu siguranta, pot transforma o tinuta banala intr-una de-o eleganta deosebita.

De exemplu, stiati ca Coco Chanel purta la gat mai multe siraguri de perle dintre care numai unul era veritabil?! Efectul insa era nemaipomenit, iar ea, de-o eleganta desavarsita, ca de fiecare data cand isi facea aparitia.

Istoria perlelor: Se spune ca perlele, lacrimile zeilor asa cum le spuneau persanii, sunt primele giuvaere cunoscute de om. In jurul lor s-au nascut legende, grecii spuneau ca perlele sunt aduse de stridii de pe luna, iar romanii creditau existenta lor zeitei Venus si le asociau cu fertilitatea. Exista consemnari ale perlelor chiar si in Vechiul Testament, in Coran si Talmud, iar liderii arabi, persani si indieni au dus razboaie pentru controlul zonelor de productie a perlelor, cea mai renumita fiind Golful Manaar.


In zona mediterana, fenicienii au fost cei care au deschis apetitul pentru perle, iar Homer le-a mentionat in versurile sale. Insa perlele au cucerit Europa o data cu Alexandru cel Mare si campania sa de unire a Occidentului cu Orientul. Romanii au fost, insa cei care au ridicat rangul perlelor, folosindu-le ca bijuterii si impodobind orice cu ele, de la haine la obiecte de ornament. Caligula, unul dintre imparatii romani, a asezat la gatul calului lui un colier urias din perle.


Renasterea a adus din nou in centrul atentiei perlele ca bijuterii personale, mai ales ca aceasta perioada era prospera si creativa. Regina Elizabeta I a avut o pasiune atat de puternica pentru perle incat purta cate 7 siraguri de perle, unele care ajungeau pana la genunchi. Tot ea a fost posesoarea unei rochii incrustata cu 3.000 de perle.


De la inceputul secolului 19, perlele au devenit cea mai populara bijuterie. De-a lungul istoriei perla s-a dovedit a fi cea mai seducatoare bijuterie, pentru ca ea este folosita de noi in starea pura in care natura ne-o ofera, fara sa fie nevoie de modificari artificiale, de taieturi sau de cizelare. (sursa)

Am descoperit recent un minunat site de Cadouri si perle, iar cand am vazut minunatiile pe care le au, mi-am zis ca trebuie neaparat ca in viata aceasta sa-mi achizitionez si eu macar un set de bijuterii de perle :X

Pentru moment, m-am oprit asupra a doua perechi de cercei cu perle si un inel cu perle. Nu-i asa ca sunt minunate?!

cercei%20trio%20albi

cercei%20white%20silver%201

ine%20five%20pearls%20alb

Ce spuneti, voua va plac perlele?! Ati descoperit pe acasa, prin cutia ratacita a bunicii cu amintiri si bijuterii, cateva perlute?! Daca da, sunteti niste norocoase!!

10 Day "You" Challenge: 3 films

Hey girls :X

Lista se scurteaza din ce in ce mai mult, provocarea e pe terminate...


Astazi... 3 filme :)

Hmmm... nu stiu daca stiati, dar sunt o adevarata devoratoare de filme :-s asa ca 3 filme de ales e cu adevarat o provocare :| cum doar 3? :((

1. "Le scaphandre et le papillon" - multe nu va spun, TREBUIE SA-L VEDETI... E un film cu adevarat special, care mi-a schimbat perceptia despre viata. Exista si carte, dar din pacate n-am reusit s-o citesc pana acum :(

2. "Letters to Juliet" - o comedie romantica cu adorabila Amanda Seyfried in rolul principal si o superba poveste de dragoste (sau mai bine zis, 2 :P) pe plaiurile Italiei!!

3. "If Only" - o drama romantica cu sensibila Jennifer Love Hewitt in rolul principal in care descoperim cat de pretios este timpul si ce multa nevoie e de "second chances"...

Si pentru ca nu ma pot opri doar la 3... :D "Sweet November" - cine nu l-a vazut, trebuie sa-l vada, e minunat... Si pe aceeasi lungime de unda - "The Notebook" sau "A Walk to Remember" :)

"Highschool Musical" daca va plac filmele cu adolescenti si implicit, muzicalurile :P

"Step up" sau "Stomp the Yard" pentru cei care adora dansurile de strada :D sau seria "Bring it on" pentru competitiile majoretelor ;;)

Iar daca vreti sa ramaneti in Italia, dupa ce vizionati "Letters to Juliet", puteti arunca un ochi si la "When in Rome"...

"Beastly" pentru cei care au adorat povestea cu frumoasa si bestia :)

Si ma opresc ca s-ar putea sa fac dita lista.....

Voi ce filme imi recomandati?! Le-ati vazut pe cele enumerate de mine?!

marți, 2 aprilie 2013

Paint in Blue! (2)

V-aduceti aminte de postarea de ieri despre Ziua Internationala de Constientizare a Autismului?!

autism

V-am aratat ieri o manichiura albastrita, va voi arata si astazi... dar inainte de orice, haideti sa vedem cat de colorata in albastru este viata mea... :)

Minunata mea vaza pictata manual de niste copii speciali, la fel de speciali ca cei carora le inchin aceasta postare... mi-a fost daruita ca amintire si mi-este tare draga...

DSCF0190resize

Un ursulet din multitudinea pe care ii am:

DSCF0191resize

Poate parea banal, dar sunt convinsa ca nu sunteti multe care stiti ca port ochelari :P

DSCF0188resize

Balerinii mei albastrici:

DSCF0192resize

Parte din accesoriile ce-mi sunt tare dragi:

DSCF0194resize

DSCF0195resize

DSCF0199resize

O rochita pe care o iubesc tare mult si una dintre gentutele mele preferate :X

DSCF0113resize

Bonus: o piticanie zburatoare cu obrajiori albastri :X

DSCF0169resize

Sa nu uitam de ce am initiat acest tip de postare luna aceasta :) Acestea sunt unghiutele albastre de astazi :)

DSCF0006resize

DSCF0026resize

Ojele mele albastre :D

DSCF0200resize

Si, pentru voi, cele care ma urmariti, ma cititi, imi lasati cate un gand (sau nu), pentru voi toate care popositi pe pagina mea, va daruiesc:

DSCF0248resize

Va pup!!

10 Day "You" Challenge: 4books

Buna dimineata :X

Am inceput numaratoarea inversa, iar topurile devin din ce in ce mai greu de facut pentru ca trebuie sa ma limitez la un numar mai mic, in fiecare zi...

Astazi avem...


4 books...

Hmmm.... o alta alegere greuta... asa cum stiti deja, ador sa citesc si mi-e tare greu sa aleg... doar 4 :|

1. "Dama cu camelii" - Alexandre Dumas - fiul -> De cate ori sunt intrebata care este cartea mea preferata, raspund ca aceasta, dar credeti-ma ca nu am niciun motiv bine intemeiat pentru a explica aceasta alegere. Pur si simplu, e no. 1.

2. Scriitorul meu preferat este, insa, Alexandre Dumas - tatal, iar de ar fi sa aleg o singura carte din intreaga sa opera, as alege "Cei trei muschetari". M-a fascinat atunci cand eram mica si are acelasi efect asupra mea si acum, cand o recitesc...

3. "La raul Piedra am sezut si-am plans" - Paulo Coelho -> stiu ca nu e o alegere perfecta, dar mi-a placut extrem de mult povestea, imi place stilul lui Coelho chiar daca multi il considera doar un autor comercial...

4. "La Medeleni" - Ionel Teodoreanu -> cine n-a citit-o, s-o citeasca! merita.

Offf... Gabriel Garcia-Marquez, un al scriitor preferat, pe care il ador - "Dragoste in vremea holerei" sau "Un veac de singuratate"... "Harry Potter", ma intreb cine n-a citit?! :P Sau "Ana Karerina" a lui Tolstoi?! "Ion" al lui Rebreanu sau "Basmele" fratilor Grimm?! This is just not fair :(( doar 4 carti?! :( Nu nu si nu :(

"O mie si una de nopti"... sau povesti nemuritoare... "Iliada si Odiseea" lui Homer sau "Eneida" lui Vergilius...

Sa-mi amintesc de "PS Te iubesc" de Cecelia Ahern?! sau de "Singur pe lume" a lui Malot?!

Mda... ma opresc. Gata. Stop. Mi-e teama ca voi ajunge sa fac o lista atat de lunga.....

Care sunt cartile voastre preferate?!


luni, 1 aprilie 2013

Luna/Ziua Internationala de Constientizare a Autismului: Paint It Blue! (1)

Hello girls :)

Sper ca ati citit postarea de dimineata... Mi se pare mie sau nu prea v-a placut acest tag/challenge?! Feedback-ul a fost neasteptat de putin din partea voastra... mi-ar fi placut sa ne cunoastem mai bine prin intermediul acestor mini-listute, dar this is it... Eu imi voi duce provocarea pana la capat :)

Acum va scriu din alte motive, insa...

M-am trezit dis-de-dimineata cu gandul sa-mi fac unghiutele pentru ca urma sa am treaba in oras si trebuia sa arat impecabil :) pentru ca nu aveam starea necesara pentru ceva mai complicat si trebuia neaparat sa se usuce repejor, am optat pentru u lac transparent cu sclipici finut finut - verde, galben si rosu... Parea o varianta safe pentru moment :) Dar... asteptand sa mi se usuce lacul, am intrat pe Facebook pentru a vedea noutatile si am dat de:

autism

Se pare ca pe 2 aprilie este Ziua Internationala de Constientizare a Autismului... iar o multime de bloggerite, mai ales cele din afara, si-au propus ca luna aceasta sau macar o zi pe saptamana sa-si faca unghiutele albastre pentru a sustine aceasta cauza :) Ei bine, dupa cum stiti deja, albastrul e culoarea mea preferata, iar cu atatea oje pe care le am, nu am putut sa nu spun "da" acestei colaborari. Lumea trebuie sa vada ca noi, bloggeritele de beauty & co, nu suntem superficiale, cu gandul doar la noul ruj rosu aparut pe piata sau la pantofii ce vor fi ultimul hit in primavara aceasta si ca putem fi unite si sa sustinem prin ceea ce stim, facem, ne pricepem, cauze umanitare.

Asa ca mi-am sters repejor unghiutele si mi le-am facut albastre... simple. Cu ocazia asta va arat si una dintre ojele albastre pe care n-ati mai vazut-o pana acum la mine :)

DSCF0155resize

DSCF0154resize

DSCF0148resize

Acestea sunt unghiutele mele de astazi... Sper sa va placa :)

Nu promit ca voi posta zi de zi unghiute albastre pentru ca mi-ar fi imposibil sa fac asta, dar probabil ca 90% din manichiurile pe care le veti vedea luna aceasta pe blog, vor fi in ton cu aceasta postare.

Btw, stiu din surse sigure ca maine veti mai gasi acest tip de postare la cateva bloggerite... Sper, insa, ca numarul acestora sa creasca!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...