sâmbătă, 19 martie 2011

#115 Set Kaleidscope

Cu siguranta sunt o incepatoarea in modelarea fimo-ului, dar am decis sa particip la provocarea lansata de fetele de pe forumul Lucru de mana pentru a vedea daca imi pot depasi "actualele abilitati". Nu stiu daca rezultatul este pe placul vostru, dar mie, una, chiar imi place [:D] macar combinatia de culori daca tehnica folosita nu a iesit perfect [:-S]





Setul este compus dintr-o pereche de cercei (la alegere, scurti sau lungi ~ personal, ii prefer pe cei lungi [:D]) dintr-un pandantiv si un "lantisor" realizat din ata cerata de diferite culori (albastru, mov, verde, galben si alb - exact culorile folosite si pentru realizarea pieselor din fimo) si o bratara. Piesele sunt realizate prin tehnica Millefiore, de tip Kaleidscope. Cu un simplu search pe Google puteti descoperi ce minunatii se pot realiza cu ajutorul acestei tehnici [;)].
Setul este lacuit si este unicat. Nu cred ca mai pot realiza unul identic, dar cred ca ma pot incumeta sa realizez ceva asemanator, cu o alta combinatie de culori si/sau model. Nu are un pret fixat deocamdata pentru ca nu m-am hotarat daca sa-l pastrez sau nu, dar puteti face o incercare si sa ma contactati daca chiar vi-l doriti [:P].

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...