marți, 28 februarie 2012

Giveaway de la Coshuletzul Colorath & Lady's Romania

       Bună fetelor [>:D<] Sunt super extra mega fericită <3 Astăzi vom da startul unui nou giveaway în colaborare cu Adriana, coordonator la Lady's Romania <3 Aceasta a ales pentru voi un premiu minunat <3 Dacă nu aș fi fost eu organizatoarea acestui concurs, credeți-mă că aș fi participat cu mare drag [;))]

     Sunt convinsă că multe dintre voi sunteți familiarizate cu produsele Lady's și cu conceptul acestei firme; dar dacă nu, va urma în curând o postare în cadrul căreia vă voi prezenta mai multe detalii.

     Sper să vă placă și vouă aceste premiu și să vă înscrieți în număr cât mai mare <3 Detaliu produse:

Eh, acum ce mai ziceți?! [;))]

Ce trebuie să faceți?!
- să mă urmăriți prin gfc
- să dați like noii pagini Lady's România (aici) și paginii mele (aici)
- să dați share acestei postări pe Facebook (Atenție!! Dacă nu știti cum să obțineți link-ul corect, aruncați un ochi aici!)
- să dați share următorului text pe pagina dvs. de Facebook: 
     Lady's - Cosmetice, parfumuri, produse de ingrijire personala, accesorii. Reducere maxima 42% pentru Reprezentanti! 20% bonus din vanzarile echipei! Inscriere, livrare si cataloage gratuite!!!
http://issuu.com/ladysromania/docs/lady_s_2_2012_press?mode=window&backgroundColor=%23222222
Detalii pe blogul Lady's: http://ladys-cosmetics.blogspot.com/

Dacă îndepliniți condițiile obligatorii aveți o singură șansă la extragere!!

     Termen limită: 13 martie 2012, ora 20:00!! Îmi rezerv dreptul de a alege câștigătoarea în termen de 48 de ore de la încheierea giveaway-ului. Câștigătoarea o voi alege cu ajutorul lui Random. Aceasta va avea la dispoziție 48 ore să-mi trimită adresa completă - inclusiv codul poștal la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!

     Comentariul dvs. trebuie să aibă următoarea formă:     
- nume gfc:
- like fb cu numele:
- link share fb pt această postare:
- link share fb pt text:

 ATENȚIE!!! Voi verifica fiecare înscriere și în limita timpului disponibil vă voi atenționa asupra greșelilor făcute (dacă vor exista) cu un reply la comentariul dvs. Vă rog să verificați înscrierea dvs. după maxim 48h pentru a vedea dacă este totul în ordine! Nu voi permite să intre în extragere decât acele persoane care au îndeplinit în mod corect condițiile!!

Nu voi permite înscrierea bărbaților la acest giveaway și nici a mai multor membri din aceeași familie!!! Pers. care insistă să nu respecte această regulă, vor fi descalificate!!


Succes!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...