duminică, 8 aprilie 2012

Giveaway de la Coshuletzul Colorath & Kabea

Bună fetelor [>:D<] Vă arătam acum ceva timp ce produse minunate am primit spre testare de la Kabea - zilele acestea veți citi și review-urile [:)] Pentru că sunt foarte încântată de aceste produse și pentru că Beatrice este o drăguță, ne-am gândit să vă facem și vouă o surpriză și să vă oferim un premiu minunat [:X]

Despre acest premiu este vorba:Ce trebuie să faceți?!
- să mă urmăriți prin gfc, dar și pe sponsor (aici)
- să dați like paginii sponsorului (aici) și paginii mele (aici)
- să dați share acestei postări pe Facebook (Atenție!! Dacă nu știti cum să obțineți link-ul corect, aruncați un ochi aici!)
- să răspundeți la întrebarea: "De ce vă doriți să câștigați aceste produse?!"

Dacă îndepliniți condițiile obligatorii aveți o singură șansă la extragere!!
Termen limită: 15 aprilie 2012, ora 23:59!! Îmi rezerv dreptul de a alege câștigătoarea în termen de 48 de ore de la încheierea giveaway-ului. Câștigătoarea o voi alege cu ajutorul lui Random. Aceasta va avea la dispoziție 48 ore să-mi trimită adresa completă - inclusiv codul poștal la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!


Comentariul dvs. trebuie să aibă următoarea formă:
 
- nume gfc:
- like fb cu numele:
- link share fb pt această postare:
- răspuns:
 
ATENȚIE!!! Voi verifica fiecare înscriere și în limita timpului disponibil vă voi atenționa asupra greșelilor făcute (dacă vor exista) cu un reply la comentariul dvs. Vă rog să verificați înscrierea dvs. după maxim 48h pentru a vedea dacă este totul în ordine! Nu voi permite să intre în extragere decât acele persoane care au îndeplinit în mod corect condițiile!!
 
 
Nu voi permite înscrierea bărbaților la acest giveaway și nici a mai multor membri din aceeași familie!!! Pers. care insistă să nu respecte această regulă, vor fi descalificate!!
 
 
Succes!!
 
Pe Beatrice - Kabea o puteți vizita pe blogul ei sau la magazinul de pe Breslo [:)]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...