marți, 24 aprilie 2012

Giveaway de la Coshuletzul Colorath & Trendy Bijoux Boutique

Hello again [>:D<]

Zilele trecute, Irina de la Trendy Bijoux Boutique mi-a făcut o propunere pe care bineînțeles că am acceptat-o [;;)] Un giveaway pentru voi [;;)]

Puteți câștiga o bijuterie, la alegere, de pe pagina Trendy Bijoux Boutique [;;)]


Ce trebuie să faceți?!
- să mă urmăriți prin gfc
- să dați like paginii sponsorului (aici) și paginii mele (aici)
- să dați share acestei postări pe Facebook (Atenție!! Dacă nu știti cum să obțineți link-ul corect, aruncați un ochi aici!)
Dacă îndepliniți condițiile obligatorii aveți o singură șansă la extragere!!

Termen limită: 5 mai 2012, ora 23:59!! Îmi rezerv dreptul de a alege câștigătoarea în termen de 48 de ore de la încheierea giveaway-ului. Câștigătoarea o voi alege cu ajutorul lui Random. Aceasta va avea la dispoziție 48 ore să-mi trimită adresa completă - inclusiv codul poștal la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!
Comentariul dvs. trebuie să aibă următoarea formă:
- nume gfc:
- like fb cu numele:
- link share fb pt această postare:
ATENȚIE!!! Voi verifica fiecare înscriere și în limita timpului disponibil vă voi atenționa asupra greșelilor făcute (dacă vor exista) cu un reply la comentariul dvs. Vă rog să verificați înscrierea dvs. după maxim 48h pentru a vedea dacă este totul în ordine! Nu voi permite să intre în extragere decât acele persoane care au îndeplinit în mod corect condițiile!!
Nu voi permite înscrierea bărbaților la acest giveaway și nici a mai multor membri din aceeași familie!!! Pers. care insistă să nu respecte această regulă, vor fi descalificate!!
Succes!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...