miercuri, 21 martie 2012

Giveaway de la Coshuletzul Colorath & Claudia - Avon

       Bună fetelor [>:D<] Vă vorbeam zilele trecute de un giveaway parfurmat și iată că a venit vremea să aflați despre ce este vorba [;;)] Împreună cu Claudia de la Avon vă invităm să câștigați parfumul Eternal Magic <3Ce trebuie să faceți?!
- să mă urmăriți prin gfc
- să dați like paginii Claudia09Avon (aici) și paginii mele (aici)
- să dați share acestei postări pe Facebook (Atenție!! Dacă nu știti cum să obțineți link-ul corect, aruncați un ochi aici!)

Dacă îndepliniți condițiile obligatorii aveți o singură șansă la extragere!!

Atenție!!! Dacă cea care va fi aleasă câștigătoare, va avea în lista de cercuri de pe Google+ pagina sponsorilor https://plus.google.com/102119167796726025239, va primi ca premiu suplimentar, colierul Felicia!!

Premiul va fi expediat prin Poșta Română direct de către sponsor!!
Termen limită: 21 aprilie 2012, ora 23:59!! Îmi rezerv dreptul de a alege câștigătoarea în termen de 48 de ore de la încheierea giveaway-ului. Câștigătoarea o voi alege cu ajutorul lui Random. Aceasta va avea la dispoziție 48 ore să-mi trimită adresa completă - inclusiv codul poștal la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!


Comentariul dvs. trebuie să aibă următoarea formă:

- nume gfc:
- like fb cu numele:
- link share fb pt această postare:


ATENȚIE!!! Voi verifica fiecare înscriere și în limita timpului disponibil vă voi atenționa asupra greșelilor făcute (dacă vor exista) cu un reply la comentariul dvs. Vă rog să verificați înscrierea dvs. după maxim 48h pentru a vedea dacă este totul în ordine! Nu voi permite să intre în extragere decât acele persoane care au îndeplinit în mod corect condițiile!!

Nu voi permite înscrierea bărbaților la acest giveaway și nici a mai multor membri din aceeași familie!!! Pers. care insistă să nu respecte această regulă, vor fi descalificate!!


Succes!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...