luni, 21 ianuarie 2013

Giveaway by Coshuletzul Colorath & Biorigine.ro

           Yeiiiiiiii, am peste 500 de followers pe blog si peste 1000 pe facebook!!!!! Asa ca inainte de a se incheia ziua, postez acest minunat giveaway sponsorizat de cei de la Biorigine.ro. Sper sa va placa si sa va inscrieti in numar cat mai mare!!

Puteti castiga aceasta minunata crema de zi cu trandafir si rodie.

Mai multe informatii despre aceasta crema, gasiti aici.

De asemenea, pentru ca tot este perioada reducerilor, Biorigine.ro ofera tuturor cititorilor mei, un discount de 60% la orice produs din gama Shanti Spirit si transport gratuit. Nu trebuie decat sa dati like paginii lor de facebook si sa trimiteti un email de solicitare la contact@biorigine.ro!! Tentant,nu?!

Ce trebuie sa faceti?!
- sa ma urmariti prin gfc
- sa dati like paginii de facebook a sponsorului (aici) si a mea (aici)
- sa dati share acestei postari pe facebook (Atentie - trebuie setat pe "public"!!)

Termen limită: 29 ianuarie 2013, ora 21:00!! Îmi rezerv dreptul de a alege câștigătoarea în termen de 48 de ore de la încheierea giveaway-ului. Câștigătoarea o voi alege cu ajutorul lui Random. Aceasta va avea la dispoziție 48 ore să-mi trimită adresa completă - inclusiv codul poștal la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!

Comentariul dvs. trebuie să aibă următoarea formă:
- nume gfc:
- like fb cu numele:
- link share fb pt această postare:


ATENȚIE!!! Voi verifica fiecare înscriere și în limita timpului disponibil vă voi atenționa asupra greșelilor făcute (dacă vor exista) cu un reply la comentariul dvs. Vă rog să verificați înscrierea dvs. după maxim 48h pentru a vedea dacă este totul în ordine! Nu voi permite să intre în extragere decât acele persoane care au îndeplinit în mod corect condițiile!!

Nu voi permite înscrierea bărbaților la acest giveaway și nici a mai multor membri din aceeași familie!!! Pers. care insistă să nu respecte această regulă, vor fi descalificate!!

Succes!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...