miercuri, 30 noiembrie 2011

Pink Fox vă invită la Giveaway!! [:X]

Pink Fox vă invită la Giveaway!! Mai multe detalii aici.

Globuletze pt brădutz

Astăzi vreau să vă arăt cum au început la mine pregătirile pt Crăciun. V-am spus într-o postare anterioară că-mi doresc tare mult ca brădutzul meu anul acesta să fie împodobit cu cât mai multe decorațiuni handmade, eventual în întregime dacă se va putea [:))] și cum eu împodobesc 2brădutzi în fiecare an, am tare mult de muncă și am început devreme [;))] Primele mele "victime" sunt aceste globulețe pe care am vrut să le realizez în culori de sărbătoare. O să postez și câteva poze din timpul realizării, în ideea că poate vă interesează și pe voi și doriți să le faceți:






Menționez că particip cu aceste globulețe la concursul Împodobim bradul, organizat de Copilărim.

Ce părere aveți?!

Pt sugestii/întrebări mă găsiți la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!
Vă pup [>:D<]

Random de Sf. Andrei [:)] LA MULTI ANI!!!

Bună fetelor [:*] Am câteva postări pregătite, multe multe idei și nu știu de unde și cu ce să încep și ce v-ar atrage mai mult [:-s] Dar...în primul și în primul rând...

Vreau să urez LA MULȚI ANI și multă fericire și sănătate tuturor celor care își serbează azi ziua de nume, tuturor Andreilor, Andreelor, Adrianelor și tuturor care se încadreaza [;))]


Întotdeauna, de Sf. Andrei mă amuz când mă gândesc că ar fi trb să mă sărbătoresc și pe mine, am fost la 2minute depărtare de a mă numi Andreea [:))]

Voi ce mai faceți dragelor?!Intrați în atmosfera ultimei luni a anului, cea plină de minunății, cadouri, bucurii, speranțe, dar și griji de genu' -  aoloo, vine revelionul, ce facem, unde mergem, cu ce ne îmbrăcăm?! [:))]

C u Soon [:*]

luni, 28 noiembrie 2011

Macnetize ne invita la giveaway

Macnetize ne invita la un super giveaway pe blogul sau. Mai multe detalii aici.

DIY: Cutie Origami

Bună fetelor [:*] Am decis să postez și aici tutorialul cutiuței origami pe care l-am realizat pt blogul lui Jules. Articolul de pe blogul ei, îl puteți vedea aici. De asemenea, vreau să vă spun că modelul nu-mi aparține, l-am învățat de pe un forum origami și vreau doar să vi-l împărtășesc și vouă [;)]


Avem nevoie de 3 coli de carton A4. Puteți alege orice culori doriți sau combinații de culori:

Pentru a realiza capacul cutiei, avem nevoie de 4 sferturi de coală (10,5cm/14,8cm):

Se ia o parte și se îndoaie pe jumătate:

Se ia colțul din stânga și se unește cu pliul din mijloc:
Se îndoaie partea superioară până când ajunge paralel cu colțul:

Se pliază toată partea superioară peste colț:

Se pliază pe diagonală:

Se trage ușor de îndoitură peste partea cealaltă:
Procedăm la fel și cu celelalte 3 părți:

Veți observa că fiecare modul are o latură întredeschisă și una închisă. Pentru asamblare, se introduce latura întredeschisă în cea plină:


Procedați în același mod și cu celelalte 2module. Rezultatul va arăta așa:

Pentru o întărire a capacului, dar și pentru un aspect frumos - veți observa că după asamblare fiecare latură a capacului va avea două părți, se recomandă ca latura din interior să se ascundă sub cea din exterior. Sper că m-am făcut înțeleasă.


Rezultatul va fi acesta:

Pentru baza cutiei, vom avea nevoie de 2 coli A4, împărțite în două, astfel încât vom obține 4 părți cu dimensiunile 14,8cm/21cm:

Pașii pentru a realiza baza cutiei vor fi exact ca la capac:
Vom avea tot 4 module:
Iar asamblarea se va realiza exact ca la capac – latura întredeschisă se va introduce în latura închisă:
Veți obține:

Pentru capac, am uitat să vă arăt pasul acesta, dar veți vedea că este exact același lucru. Pe fundul cutiei, observați în imaginea de mai sus un triunghi mai mare și două mai mici. Le veți desface astfel încât să vă rămână cum veți vedea în imaginea de mai jos. De asemenea, ca și la capac, pentru un aspect mai frumos și pentru a o întâri fără să apelăm la lipici, veți introduce fiecare laterală din interior în cea de la exterior.

Baza cutiei va arăta așa:

La final, veți obține această cutiuță simplă:

Una dintre cutiuțele făcute de mine a fost și aceasta:


Sper că v-a plăcut!! Nu este greu de realizat, trebuie doar un pic de atenție la asamblare. Vă pup!!

Pt sugestii/întrebări, mă găsiți la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!!

duminică, 27 noiembrie 2011

Review: Loțiune de corp - "p.s. I love you"

Bună fetelor [:*] Îmi cer scuze pt absența de pe blog, dar am avut câteva zile tare pline și n-am mai apucat să scriu nimic pe blog [:(] cred ca pentru zile de genul acesta voi programa unele postări ca să nu se mai repete întâmplarea [:(] Dar revenind la treburile noastre, vreau să vă prezint astăzi o loțiune de corp care mie îmi place foarte mult [:X]
Până de curând nu știam absolut nimic despre această loțiune, din simplul motiv că n-am fost atentă la detalii și n-am dat un search pe sfântul Google [:))] Loțiunea am primit-o cadou și la prima vedere nu i-am dat nicio șansă, dar SURPRIZĂ: este chiar foarte bună!! Cel puțin mie așa mi se pare și țineți cont, vă rog, că pielea mea este tare uscată și deshidrată în perioada aceasta a anului. Loțiunea se numește "p.s. I love you" și face parte din colecția Signature de la Bath & Body Works.
Principale motive pentru care ador această loțiune:
  • pielea mea este mult mai hidratată după aplicare
  • se absoarbe foarte ușor în piele
  • o pot folosi și după epilare, având și efect calmant
  • o pot folosi pe tot corpul, dar încet-încet încep să-mi înlocuiesc crema de mâini cu loțiunea
  • senzația de hidratare pe care o oferă pielii durează câteva ore bune (durează de seara până dimineața fără nicio problemă)
  • are un miros tare frumos
  • ambalajul este tare draguț și are un sistem de deschidere tare ingenios [;))] care permite o bună dozare a loțiunii fără surprize neplăcute [;)]
Sticluța - cum îi spun eu - are 236ml și cred că poate fi folosită pentru o perioadă mare de timp deoarece o cantitate relativ mică de cremă este suficientă pentru o singură aplicare [;)] Pentru acelea dintre voi care sunteți interesate de ingrediente, vă atașez în continuare o imagine cu acestea:

Ce spun producătorii despre produs?!
Our exclusive Signature Body Lotion formula, fortified with powerful ingredients like super conditioning Shea Butter, fast absorbing Jojoba Oil and protective Vitamin E, hydrates skin with moisture that lasts all day. Our non-greasy formula absorbs quickly and completely to leave skin feeling incredibly soft, smooth and nourished, making it the perfect daily moisturizer.
  • Our exclusive P.S. I Love You is a modern, unforgettable fragrance that is inspired by the many beautiful ways to love and be loved
  • Key fragrance notes: Sparkling Riesling, Golden Amber, Hypnotic Incense, Bright Rose Petals

Prețul l-am găsit pe o etichetă mică pe fundul sticlei și este de 10,50$ [:D]

Aș cumpăra-o după ce se termină, dar din câte m-am interesat, Bath & Body Works are reprezentanțe doar în America, nu știu exact cum funcționează comanda online de pe site, dar o să mă interesez la timpul potrivit [:P] Oricum, am găsit pe site foarte multe produse care mi-au făcut cu ochiul [;;)]

Voi ce loțiuni de corp folosiți?!


Pentru sugestii/întrebări, mă găsiți la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!
Vă pup [>:D<]

joi, 24 noiembrie 2011

10 Sfaturi împotriva celulitei

"1. Activitatea fizica este “cheia”!
Cu totii suntem de acord ca miscarea este cea mai buna modalitate de ardere a caloriilor. Dar te gandesti: “parca nu sunt destul de motivata sau libera sa petrec 3 seri pe saptamana intr-o sala de fitness”. Te intrebi ce alte solutii ai? Ei bine, chiar si o jumtate de ora de plimbare in pas mai alert te poate ajuta la fel de mult. Evita masina, ascensorul sau scarile rulante si mai bine ia-o la pas.

2. Evita efectul Yo-Yo!
Te straduiesti saptamani sau chiar luni in sir sa te abtii de la unele alimente si intr-o zi clachezi si se duce totul de rapa. Kilogramele pe care ai reusit sa le dai jos, se intorc unul cate unul la locul lor. Iti suna cunoscut, nu-i asa? Si ca sa-ti invingi sentimentul de culpabilitate te apuci iar de un regim strict si clachezi din nou la un moment dat. Asa-numitul fenomen yo-yo este catastrofal pentru organism, deoarece il “debusoleaza” complet tocmai prin aceste esecuri repetate. Solutia: nu exclude total un produs din alimentatia ta, ci mai degraba rasfata-te cu el o data pe saptamana, insa in cantitate moderata! Odata ce nu vei mai avea in minte notiunea de “aliment interzis” vei rezista cu mult mai usor tentatiilor.

3. Bea 1,5 -2 litri de apa pe zi!
Incepe-ti dimineata cu un pahar mare de apa calduta cu zeama de lamaie. In timpul zilei este foarte important sa consumi aproximativ 2 litri de apa, cate putin mai ales atunci cand nu simti ca-ti este sete. Sau mai poti consuma un suc de legume proaspat stoarse pentru a elimina toxinele din organism. De evitat: o cantitate mare de apa bauta foarte repede (organismul nu va avea timpul necesar pentru a o elimina din organism); sucurile de fructe in exces; bauturile acidulate.

4. Limiteaza consumul de grasimi si zaharuri!
Cu toate ca le gasesti foarte gustoase, gandeste-te la talia ta inainte de a le consuma: acolo se depun ele. Nu trebuie interzise, ci doar limitate! De asemenea, trebuie sa limitezi si consumul de: alcool, cafea in exces, tutun, produsele conservate.

5. Baile fierbinti prelungite trebuie evitate!
Dupa ce te intorci de la munca, istovita si te gandesti sa te balacesti in cada cu apa fierbinte, fii atenta la timpul alocat acestui rasfat! Daca nu vrei sa te pricopsesti cu celulita, nu sta mai mult de 10 minute in cada cu apa fierbinte (maxim 37 grade Celsius). De asemenea, este foarte important ca la final sa faci un dus cu apa calduta sau chiar rece (daca suporti) pentru fermitatea pielii. Trebuie sa stii ca baile fierbinti sunt deosebit de nocive pentru circulatia sanguina, iar o circulatie sanguina proasta = aparitia celulitei.

6. Scapa de hainele mulate!
Pana la varsta de 20 de ani sunt binevenite, insa abia dupa aceea incepe cosmarul. Fiecare imperfectiune a corpului este pusa in evidenta de aceste haine. Ba mai mult, impiedica circulatia sanguina favorizand aparitia celulitei.

7. Acorda importanta maxima legumelor si proteinelor!
Niciodata nu va trebui sa te abtii de la ele, deoarece: in primul rand, proteinele intretin masa musculara; in al doilea rand pentru a fi digerate eficient au nevoie de energia oferita de glucide si lipide. Concluzia: necesarul zilnic de proteine este de 1 g pentru fiecare kilogram de greutate corporala. In privinta fructelor si a legumelor, trebuie sa stii ca majoritatea au proprietati diuretice, exceptie facand bananele, fructele seci si oleaginoasele. Asadar, pentru a te feri de celulita consuma cat mai multe fructe, legume, carne slaba si peste.

8. Invata sa te relaxezi!
Stresul favorizeaza aparitia celulitei, deoarece organismul este slabit si nu isi poate procura energia necesara pentru eliminarea toxinelor. Iar, in general persoanele foarte stresate uita sa consume multa apa, facand excese de cafea si tutun. Solutia: invata sa te destinzi, permitand oxigenarea tesuturilor si stimuland schimburile celulare.

9. Hraneste-ti pielea !
Chiar daca esti mai plinuta decat ti-ai dori, acest lucru nu inseamna in nici un caz ca trebuie sa renunti la orice fel de grasimi continute in alimente. Unele dintre ele, ca de exemplu Omega 3 si Omega 6, sunt esentiale pentru metabolism. In plus, acesti acizi grasi joaca un rol important in hranirea si hidratarea pielii, intrucat imbunatatesc procesul de retentie a apei în celulele epidermei, nu in celulele grase. Prin urmare, pestele, nucile, semintele si uleiurile nu trebuie sa lipseasca din alimentatia ta.

10. Renunta la fumat!
Asa cum probabil stii, fumatul este extrem de toxic pentru organism, insa, mai mult decat atat, este daunator si pentru sanatatea pielii. Intrucat fumatul excesiv provoaca deficienta de vitamina C, el incetineste si procesul de secretie a colagenului. Din aceasta cauza, celulita devine mai vizibila si mai suparatoare, iar pielea imbatraneste mai repede."


Articolul a fost preluat de aici.

Melodia Zilei: Michael Buble - Home

Noua jucărie - Polyvore - 1st

Hehe...toată lumea face colaje pe Polyvore așa că eu de ce n-aș face?! [;))] Aseară mi-am făcut frumușel cont și m-am pus pe treabă! Ce a ieșit?!

A Beauty Tale a spus că poate fi purtată de revelion. Voi ce credeți?! Dacă vă jucați și voi cu Polyvore, trimiteți-mi linkul sau poza pe mail sau pe pagina de facebook. Ar fi foarte interesant să vă văd preferințele voastre în materie de modă.

Vă pup [>:D<]

Happy :)

Nu știu voi cum sunteți, dar mie parcă în ultima perioadă îmi merg toate un pic mai bine [:)] Sper ca acest lucru să continue cât de mult timp posibil pt că e tare frumos sentimentul...
De ce "happy" azi?! Tocmai am aflat că am câștigat un giveaway [:X] Cel de pe blogul Toxic Cupcake [:X] Știu că fac și eu accesorii handmade, dar fac lucruri simpluțe, nu atât de frumoase ca cele pe care le-a oferit Alexandra la acest giveaway și nu în mod sigur nu am culori atât de pastelate [:X] Ca să vă convingeți, uitați o pozică:

Iar ieri...altă veste frumoasă: m-am numărat printre cei cele 5fericite care au câștigat un set de la Farmasi pe blogul Dorinei. În sfârșit voi avea și eu ocazia să încerc lacurile de unghii de la Farmasi [:X] Simt cu adevărat că începe luna cadourilor [:X]
Setul oferit de cei de la Farmasi conține:
- portfard transparent
- lac de unghii (culori diferite in fiecare portfard)
- eyepencil (verde sau albastru)
- mostra fond de ten farmasi hydravite
- pliculet servetele umede intime
- pliculet servetele umede antibacteriene
- pliculet servetel pentru stergerea manichiurii
- servetele demachiante
- mostra crema vitalizanta pentru par
- servetel umed fara acetona pentru indepartarea lacului de unghii
- brosura cu produsele Farmasi si informatii despre acestea

Mi-ar plăcea tare mult lacul de unghii albastru și creionul albastru,dar acum cum mi-o fi norocul, nu fac fițe [:P] I'm just in love with blue [:X] [:D]


Fetelor, voi care mai participați la GA-uri și nu câștigați...eu particip de câteva luni și d'abia acum am avut parte de primele bucurii așa că nu vă descurajați!! Ce e al vostru e pus deoparte [;)]


Și să vă mai arăt ceva primit mai demult de la Roxy pt că am reușit să ghicesc preferința ei în materie de șampon sau de fapt, șamponul perfect pe care-l descoperise de curând [:P]
Oja este superbă și m-a nimerit la fix pt că niciodată nu am îndeajuns de multe nuanțe de roșu și la fel și glossul, doar că parcă e mult prea dulce [:))] [:D]

Vouă cum vă mai merge în ultimul timp?!
Și vreau să îmi spuneți dacă doriți să vă arăt câteva tutoriale despre cum să vă confecționați diverse podoabe pt bradul de Crăciun... Eu mi-am propus ca anul acesta să-l împodobesc numai cu obiecte handmade, făcute cu mânuțele mele (bine, în afară de luminițe :P). Voi?!

Pt sugestii/întrebări mă găsiți la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!
Vă pup [>:D<]



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...