sâmbătă, 3 martie 2012

Giveaway de la Coshuletzul Colorath si Cosmetic Style

       Bună fetelor [>:D<] Știu...sunt prezentă cam rar...am avut motive serioase pentru lipsa mea [:(] dar acum sunt aici și vreau să vă încânt cu un nou giveaway în colaborare cu cei de la Cosmetic Style [;;)]

     Cosmetic Style este un magazin online de cosmetice: puteți găsi aici tot felul de produse - de la truse de fard profesionale până la pensule de machiaj sau creme de corp, oje sau gene false, rujuri sau fonduri de ten. De asemenea, regăsim o mulțime de brand-uri renumite, cum ar fi Urban Decay, Sleek, Costal Scents, Rimmel, Nyx etc.

     Știu că sună bine bine și de aceea, nu mai vreau să măresc suspansul și o să vă arăt ce puteți câștiga [;;)]


Premiul:
3 dintre voi își vor putea alege oja Sleek preferată <3


     Da da...așa cum ați auzit [:P] Vor fi 3 câștigătoare și fiecare își va putea alege oja Sleek preferată din nuanțele disponibile pe site în momentul finalizării acestui concurs!! Sper că vă place acest concurs [:X] Eu nu am încercat ojele Sleek, dar puteti vedea notd-ul Andei Zelenca.

Ce trebuie să faceți?!
- să mă urmăriți prin gfc
- să dați like paginii sponsorului Cosmetic Style (aici) și paginii mele (aici)
- să dați share acestei postări pe Facebook (Atenție!! Dacă nu știti cum să obțineți link-ul corect, aruncați un ochi aici!)

Dacă îndepliniți condițiile obligatorii aveți o singură șansă la extragere!!
Termen limită: 17 martie 2012, ora 23:59!! Îmi rezerv dreptul de a alege câștigătoarele în termen de 48 de ore de la încheierea giveaway-ului. Câștigătoarele le voi alege cu ajutorul lui Random. Acestea vor avea la dispoziție 48 ore să-mi trimită adresa completă - inclusiv codul poștal la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!

Comentariul dvs. trebuie să aibă următoarea formă:
- nume gfc:
- like fb cu numele:
- link share fb:

ATENȚIE!!! Voi verifica fiecare înscriere și în limita timpului disponibil vă voi atenționa asupra greșelilor făcute (dacă vor exista) cu un reply la comentariul dvs. Vă rog să verificați înscrierea dvs. după maxim 48h pentru a vedea dacă este totul în ordine! Nu voi permite să intre în extragere decât acele persoane care au îndeplinit în mod corect condițiile!!

Nu voi permite înscrierea bărbaților la acest giveaway și nici a mai multor membri din aceeași familie!!! Pers. care insistă să nu respecte această regulă, vor fi descalificate!!


Succes!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...