sâmbătă, 17 martie 2012

Magazinul online Vegis

        Bună fetelor [>:D<] Vă întrebam zilele trecute dacă ați aflat până acum de magazinul online Vegis... Multe dintre voi mi-ați spus că nu așa că m-am gândit că ar trebui să vi-l prezint în câteva cuvinte [:)]


     Vegis.ro este un magazin online de produse naturiste cu peste 3000 de produse originale în stoc. Dacă veți comanda de pe acest site, beneficiați de promoții permanente și de produse la preț de producător, iar livrarea se face oriunde în țară prin curier rapid și vă costă doar 9,9ron [:)]

     Detalii despre cum cumpărați de pe acest site aveți aici, despre cum plătiți aici, iar despre livrare aici.

     Vegis.ro s-a născut din colaborarea dintre Dacia Plant și Libris, proiect conceput din dorința de a veni în întâmpinarea clienților cu un magazin online cu profil naturist, care să ofere o gamă cât mai largă de produse și de a le furniza într-un interval cât mai scurt de timp, însoțite de servicii de calitate.

     Iată ce au pregătit cei de la Vegis.ro pentru noi:
- Motivație, exemple și gânduri noi în abordarea unui stil diferit de a trăi, de a simți că ești viu
- Sfaturi și produse de prevenire și ameliorare și tratare a diverselor afecțiuni
- Soluții de relaxare, de răsfaț, de îngrijire personală și sfaturi cum să ne simțim bine cu noi înșine
- Alimente pentru bucătăria tradițională, vegană, pentru cei care țin diete și nu numai, precum și pentru stilul de viață raw food
- Ghid de întreținere a sănătății, trips and tricks
- Cosmetice și detergenți.

     Printre cei mai importanți producători pe care îi veți găsi pe site-ul Vegis.ro se numără: Apivitalis, Biofarm, Celmar, Complex Apicol, Cosmetic Plant, Dacia Plant, Elmiplant, Farmec, Fares, Gerocossen, Himalaya, Hipocrate, Naturalia Diet, Plafar, Sanovita, Solaris, Viva Natura, Walmark, Zenit.

     Veți găsi pe site următoarele categorii de produse: Alimentare, Ceaiuri, Cosmetice, Detergenți, Relaxare, Remedii, Suplimente, Slăbire și modelare.

     Daca la început produsele care mi-au atras atenția au fost cele cosmetice, pe viitor am de gând sa iau în calcul și produse din celelalte categorii pentru că la o analiză minuțioasă a site-ului am văzut o mulțime de produse pe care nu le-am întâlnit prea ușor prin plafarele din Ploiești - foarte puține la număr, de altfel.

     Promoțiile pe care le găsiți în acest moment pe site le puteți vedea aici. Iar aici puteți găsi numeroase articole despre plante&fructe, proprietățile și utilizările acestora.

 Sper că v-am stârnit un pic curiozitatea și că veți arunca un ochi pe site-ul Vegis.ro.
De asemenea, pe cei de la Vegis, îi puteti găsi și pe pagina de facebook aici.

În curând, review-uri la produsele primite spre testare:


Dacă aveți vreo preferință pentru ordinea review-urilor, aștept sugestiile voastre [:)]

Vă pup [>:D<]


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...