duminică, 22 ianuarie 2012

Giveaway by Coshuletzul Colorath & Total Pro Beauty CLOSED

       Bună fetelor [>:D<] Astăzi avem un nou giveaway [;;)] Sper să vă placă și să vă înscrieți în număr cât mai mare [;;)]

     Sponsorul nostru este www.tpb.ro și vă oferă în dar o minunată mini-placă de ceramică pentru întins părul. Datorită dimensiunii mici (numai 15cm!!), este ideală pentru a o lua în bagaj [;;)] iar culoarea este perfectă pentru noi [;;)] Premiul îl puteți vizualiza aici.

     Echipa Total Pro Beauty vă oferă nenumărate minunății care pot fi folositoare saloanelor, dar și pentru uzul personal. Aruncați un ochi aici și poate găsiți ceea ce vă intereseaza [:*]Ce trebuie să faceți?!
Obligatoriu pentru o singură șansă:
- să mă urmăriți prin gfc sau să dați like paginii de Facebook a blogului - aici.
- să dați like pe Facebook sponsorului - aici.
- să dați share paginii de Facebook a sponsorului și să-mi lăsați un link aici (Atenție!! Se intră aici, se dă Distribuie/Share - găsiți în coloana din stânga - după ce distribuiți, apăsați pe "acum n secunde" și luați link-ul exact ca la oricare alt share :D) Sper că am explicat cât de cât ok [;))]
- să dați share acestei postări pe Facebook și să-mi lăsați link-ul aici.

     Câștigătoarea o voi alege cu Random.org!!

     Termen limită: 30 ianuarie 2012, ora 22:00!! Îmi rezerv dreptul de a alege câștigătoarea în termen de 48 de ore de la încheierea giveaway-ului. Acestea vor avea la dispoziție 48 ore să-mi trimită adresa completă - inclusiv codul poștal și un număr de telefon la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!

Comentariul dvs. ar trebui să aibă următoarea formă:
gfc sau like fb cu numele:
like fb cu numele:
link share fb pagina Total Pro Beauty:
link share fb concurs:

ATENȚIE!!! Voi verifica fiecare înscriere și în limita timpului disponibil vă voi atenționa asupra greșelilor făcute (dacă vor exista) cu un reply la comentariul dvs. Vă rog să verificați înscrierea dvs. după maxim 48h pentru a vedea dacă este totul în ordine! Nu voi permite să intre în extragere decât acele persoane care au îndeplinit în mod corect condițiile!!

Succes!!

PS: NU UITAȚI DE CELELALTE 3 GIVEAWAY-URI ACTIVE PE BLOG!!

Pentru sugestii/întrebări, mă găsiți la coshuletzul_colorath@yahoo.com!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...