joi, 26 ianuarie 2012

Particip la Bookcrossing: "Fata de hartie" - Guillaume Musso

       Bună fetelor [>:D<] Astăzi vreau să mă adresez în special bloggerițelor pasionate de lectură, cu un giveaway "mai altfel", adresat lor... Conceptul pe care se bazează acest giveaway se numește "bookcrossing" sau în alte cuvinte, cartea pe care o primiți, este mai degrabă un împrumut și nu un câștig pentru că după ce o veți citi, va trebui să o dați mai departe, luându-vă astfel angajamentul că la rândul vostru veți organiza acest "giveaway" pe blogul vostru [:)]


     Acest bookcrossing a fost inițiat de Blueroses, care a specificat că ideea i-a venit în urma citirii cărții care face obiectul bookcrossing-ului de față - "Fata de hârtie" de Guillaume Musso. Recenzia cărții o puteți găsi aici. Inițial, cartea a ajuns la Simona, care organizează în prezent bookcrossing-ul. Aici vă puteți înscrie până pe 31 ianuarie.

In roman, la un moment dat, este explicat conceptul de bookcrossing - un fel de "Lasati cartile sa circule!" pentru a fi citite si de alte persoane, care, la randul lor, le vor elibera.

Haideți să încurajăm și frumusețea intelectuală, nu doar pe cea exterioară și să promovăm lectura și acest concept, chiar dacă nu doriți să vă înscrieți.

Iar acum, adresându-mă cititoarelor mele dragi, v-ar interesa și pe voi un astfel de bookcrossing?! Dacă da, propuneți-mi niște soluții prin care să participați și voi, cele fără blog și totuși să dați cartea mai departe...

Vă pup [>:D<]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...