luni, 4 martie 2013

Despre oportunitatile de a fi reprezentant Lady's

Azi-noapte trimiteam o comanda la Lady's si am realizat ca nu v-am spus niciodata mai nimic despre aceasta "firma" asa ca mi-as dori sa indrept aceasta situatie si sa va impartasesc cateva cuvinte despre aceasta :) eventual si despre produsele pe care le-am folosit si le consider bune :)

Lady's are la baza acelasi sistem de tip mlm (multi-level marketing), la fel ca Avon, Oriflame si alte produse cosmetice care folosesc sistemul de tip comanda prin catalog, reprezentanti etc.

De ce Lady's?!

1. Comanzi produse de calitate la preturi foarte bune, chiar de la tine de acasa!
2. Primesti produsele acasa fara costuri suplimentare, in maxim 2zile de la expediere!
3. Cu cat comanzi mai mult, cu atat discount-ul tau creste!
4. Castigi bani recomandand magazinul prietenilor tai!
5. Catalogul de prezentare Lady's contine peste 1000 de produse cosmetice si accesorii la oferta. La fiecare 5 saptamani apare un catalog nou cu o multime de noutati. Produsele sunt de calitate si accesibile oricarui buzunar.
6. Oferim livrare gratuita in orice localitate din tara, si in peste 2300 de localitati din tara livrarea se realizeaza in timp record (in doar 2zile lucratoare), prin curierat rapid, la adresa indicata de client. Costurile de livrare, precum si cele de transport sunt suportate de noi (pentru comenzi de peste 50lei). In localitatile care nu sunt acoperite de curier trimitem prin posta romana si livrarea este de asemenea gratuita. Durata de livrare prin posta romana este in medie de 5zile.
7. Oferim testere de parfum gratuite. Fiecare set de testere contine 15fiole a cate 2ml de apa de parfum (30ml):
- set de testere nr. 4 la plasarea primei comenzi ce depaseste suma de 100lei
- set de testere nr. 3 la plasarea primei comenzi ce depaseste suma de 200lei
- set de testere nr. 2 cand suma comenzilor plasate depaseste 600lei
- set de testere nr. 1 cand suma comenzilor plasate depaseste 800lei

Fiecare colet contine 4pungi lucioase pentru cadouri gratuite. Poti testa produsele cumparand testere de parfum, ruj si fond de ten la preturi foarte mici.
Ce discounturi ofera Lady's?!

Cand plasezi o comanda, ai discount de
- 5% pt comenzi peste 65lei
- 10% pentru comenzi peste 100lei
- 25% pentru comenzi peste 133lei
- 30% pentru comenzi peste 250lei
- 35% pentru comenzi peste 400lei
(Sumele fac referire la valoarea comenzii fara discount, de exemplu daca comanda la pret fara discount este de 133lei, vei plati doar 100lei - 25% discount)

De asemenea, aveti 10% discount suplimentar daca deveniti client premium pentru o luna daca in luna anterioara, comenzile voastre depasesc 600lei!!!

Comanda minima este de numai 10lei!! Comenzile cu valoare sub 50lei au taxa de ambalare 5lei, iar cele cu valoare sub 30lei au taxa de ambalare de 10lei. Livrarea este gratuita prin curierat rapid si ajunge in doar 2zile la dvs. Verificati aici daca locuiti intr-una dintre cele 2300 de localitati in care se face livrarea prin curier! Iar daca nu, livrarea va fi tot gratuita, dar prin Posta Romana si poate dura pana la 5zile :)



Programul de afiliere Lady's

Recomandati Lady's familiei si prietenilor si veti castiga de fiecare data cand acestia isi comanda personal produse de pe site-ul Lady's!! Exista 5nivele de recompensare pentru activitatile afiliatului:
Nivelul 1 - 10%
Nivelul 2 - 5%
Nivelul 3 - 2.5%
Nivelul 4 - 1.25%
Nivelul 5 - 0.63%

Deci puteti deveni si aici un fel de coordonator Avon si va puteti forma o echipa mult mai simplu si mai eficient!!

Inscrieti-va si voi si o sa vedeti cat de simplu este!! Pentru a fi parte din echipa mea, puteti folosi acest link http://ladys.ro/CMR6BfLj sau inscrieti codul CMR6BfLj atunci cand va faceti cont pe site!!

Atentie!! Fiecare client inscris nou pana la 20 februarie 2013, la prima comanda de minim 133lei, va primi GRATUIT un Sapun de trandafiric cu burete (Cod Bf102)!!



Ce spuneti, va tenteaza sa faceti parte din echipa mea?! Un banut in plus nu cred ca strica nimanui :)

Despre produsele mele Lady's veti afla urmarindu-ma in continuare.

Va pup!!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...