duminică, 17 februarie 2013

Sunt vALLuntar din nou

Buna fetelor >:D<

Probabil ca ati aflat deja de minunata campanie initiata de editura All de pe alte bloguri, dar nu puteam sa nu va dau si eu de stire, mai ales ca sunt vALLuntar, din nou, si ca voi avea iar nevoie de ajutorul vostru >:D<

Vreau sa va multumesc din nou pentru ca la editia trecuta am fost printre primii 3 vALLuntari care au ales centrele  (eu am ales centrul Hospice) in/pentru care s-au efectuat multele "minute" acumulate in timpul campaniei prin intermediul comentariilor voastre si VA ROG sa fiti si de data aceasta, alaturi de mine, sa strangem cat mai multe comentarii si copacei pentru plantat!!

 photo afiscampanie-vALLuntar-2013_zpsf73ea643.jpg

Regulament editia a IIa vALLuntar:

"Pentru a putea participa în campania vALLuntar:

- trebuie să aveţi de cel puţin un an un blog activ (să scrieţi * corect gramatical* minimum un post pe săptămână) în limba română.

- să trimiteţi, în perioada 4 - 17 februarie, un e-mail la adresa loredana.modoran@all.ro în care să specificaţi blogul avut, de cât timp scrieţi pe el, ce carte/cărţi de pe site-ul www.all.ro vă doriţi pentru recenzie şi datele de livrare (adresă completă şi număr de telefon).

Fiecare blogger poate cere maximum două cărţi de pe www.all.ro. Pot intra în campanie şi recenzii la cărţile ALL achiziţionate de blogger.

Nu vor fi luate în calcul cererile bloggerilor care s-au înscris în prima ediţie a campaniei vALLuntar şi nu au respectat angajamentele luate, precum şi cererile sosite în afara perioadei 4 - 17 februarie.

Cărţile vor fi expediate prin curier, în limita stocului disponibil, în intervalul 18 – 24 februarie.

Se vor lua în considerare:

- doar posturile ce conţin recenzii la cărţile primite, publicate pe blogul personal în perioada 24 februarie – 23 martie. Posturile din afara perioadei, precum şi republicările unei recenzii mai vechi, nu se iau în considerare. Recenzia trebuie să conţină o trimitere către adresa url a cărţii de pe www.all.ro. Dacă vreţi să inseraţi fotografii din carte sau pasaje de text, vă rugăm să cereţi acordul editurii.

- doar posturile ce conţin idei personale despre carte. Simpla preluare a descrierii de pe coperta cărţii nu este luată în considerare.

- doar posturile al căror link a fost semnalat pe adresa de email loredana.modoran@all.ro, pe Facebook pe pagina Editura ALL, pe grupul de Facebook vALLuntar sau pe Twitter folosind hashtagul #vALLuntar

- doar posturile la sfârşitul cărora este specificat că articolul face parte din campania vALLuntar iniţiată de Grupul Editorial ALL, cu sprijinul ROMSILVA.


Validarea comentariilor:

- Comentariile de pe bloguri vor fi validate de către un reprezentant al Editurii ALL la sfârşitul campaniei şi vor fi făcute publice pe allcafe.ro. (Dacă nu vreţi să vă fie folosit numele real, vă rugăm să precizaţi acest lucru şi pseudonimul dorit).

- Dacă un utilizator a dat mai multe comentarii la postul cu recenzia, se va lua în calcul un singur comentariu."

Abia astept sa primesc cartile mult-dorite :) "Multumesc pentru amintiri" si "Cadoul" - Cecelia Ahern!!

 
Inca o data, fac apel la voi sa ma ajutati cu un comentariu atunci cand voi publica recenziile!! Nu uitati ca data trecuta nu ati ramas nerasplatite... :)
 
Va pup si va imbratisez cu drag!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...